Sila isikan borang di bawah untuk memohon menjadi AHLI Pertubuhan Barisan 33 Malaysia. Menjadi Ahli melayakkan anda mengundi dalam Mesyuarat Agung dan menjadi Ahli Jawatankuasa Pertubuhan Barisan 33 Malaysia.

Sebagai Ahli, anda layak mewujudkan Ketumbukan anda sendiri apabila anda berjaya mendaftarkan 1000 ahli/sukarelawan dalam setiap setiap ketumbukan dan anda layak untuk melantik jawatankuasa sendiri dalam ketumbukan anda tanpa melalui Mesyuarat Agung atau arahan mana-mana jawatankuasa pusat. Kepimpinan setiap ketumbukan adalah mutlak bermakna tiada sesiapa layak menurunkan anda atau memecat anda dari ketumbukan yang anda ketuai. Sebagai memudahkan urusan pentadbiran - setiap ketumbukan akan menerima peruntukan perkapita one-off RM10 dari yuran setiap AHLI berdaftar (bukan sukarelawan).

Sebagai ahli berdaftar, anda akan menerima Kad Keahlian dan anda layak untuk membeli merchandise terhad Pertubuhan Barisan 33 Malaysia. Anda juga layak secara automatik untuk menyertai mana-mana program latihan Pertubuhan atau mengambil bahagian secara aktif dalam apa-apa program Pertubuhan. Keutamaan untuk menjadi jawatankuasa Program Pertubuhan atau sebagai Jawatankuasa Pertubuhan Gabungan Barisan 33 akan diutamakan.

Sila isikan borang dibawah dan depositkan RM30 (yuran seumur hidup) ke akaun Bendahari Pertubuhan Barisan 33 Malaysia 104022363205 Maybank - Elyana Mohd Ahnuar dan hantarkan slip bank ke whatsapp 013-2019 768 atau email ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. untuk pengesahan segera. Anda juga boleh melampirkan slip menerusi borang yang disediakan ini.

Atau anda boleh menghantar Cek Berpalang atas nama Pertubuhan Barisan 33 Malaysia dan poskan ke 32-1, Level 32, Menara Prestige, No 1, Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

Ruang bertanda * wajib diisikan.

Pendaftaran Keahlian/Sukarelawan Pertubuhan Barisan 33
Keahlian - Yuran RM30 seumur hidup Sukarelawan : Tiada Yuran dikenakan
Bujang Berkahwin Duda/Janda Lain-lain
1 2 3 4 Lebih dari 5 orang
Melayu Orang Asli Semenanjung Bumiputera Sabah/Sarawak Lain-lain Bangsa
Kurang dari SPM SPM Diploma Diploma Lanjutan Sijil Profesional Ijazah Sarjana Muda Sarjana atau Setaraf Doktor Falsafah (PhD)
UMNO PKR DAP PPBM Parti Tempatan Sabah Parti Tempatan Sarawak Belum Mendaftar Mana2 Parti
Ya Tidak Saya bersetuju untuk didaftarkan sebagai Ahli UMNO Cawangan PWTC dan saya membenarkan Pihak Pertubuhan Barisan 33 Malaysia menggunakan maklumat yang telah disikan dalam Borang Pendaftaran ini untuk tujuan tersebut.
Sudah Belum Tidak Berminat
Setuju Tidak Setuju
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

Saya mengakui semua maklumat yang saya isikan adalah benar dan pihak Pertubuhan Barisan 33 Malaysia

berhak untuk menyemak maklumat yang telah saya berikan ini.

Ikuti kami di Media Sosial: